Fredag 25. april kan du komme til libanesisk pop-up-middag i Avedøre med fokus på fællesskab, god mad og vigtigheden af at samles om et bord, også i Hvidovre.
Sådan lyder det fra Nano Fadel, der er ejer af den lokale libanesiske restaurant Lubnan, som står bag konceptet.
– Vores pop-up-middage er en chance for at vise, at libanesisk mad er mere, end hvad folk måske har prøvet før – det er en mangfoldig kulinarisk oplevelse med masser af variation og smag, siger Nano Fadel.
Libanesisk pop-up-middag med hjemmelavede retter
Arrangementet finder sted på Den Gamle Skole i Avedøre. (Se kort i bunden af artiklen.)
Fra kl. 18 til 21 kan du smage en række af Lubnans hjemmelavede, kryderede retter, blandt andre:
- Libanesiske snacks
- Kafta (oksekød)
- Tawouk (kylling i libanesisk marinade)
- Tabouleh-salat
- Batata Harra (kartofler stegt i koriander og hvidløg)
- Rakarat Jibneh (osteruller)
- Makanek (hjemmelavede pølser)

Til retterne kan du købe libanesisk vin, som ifølge Nuno Fadel passer perfekt til de autentiske retter.
Håber, at pop-up-middage kan blive fast tradition
Det er fjerde gang, Lubnan afholder en intim pop-up-middag for både lokale madentusiaster og andre, der er nysgerrige på nye smagsoplevelser.
Nano Fadel melder, at de tidligere aftener har været udsolgt og haft venteliste.
Artiklen fortsætter under denne boks, hvor du kan tilmelde dig Risbjerg & Co.’s gratis nyhedsbrev:
Han håber, at initiativet kan blive en fast del af lokalområdet og styrke fællesskabet gennem maden, som til daglig også bliver solgt fra Lubnans foodtruck på Byvej 40 og som catering.
Du kan købe billet via Lubnans hjemmeside.










